Manavgat'ta Yangın Son Dakika / C3f4napuejwsfm - Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika / C3f4napuejwsfm - Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Wxzcosv9f 5klm
Wxzcosv9f 5klm from i4.hurimg.com
Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Yangına 6 arazöz, 4 su tankeri, 2 itfaiye aracı ve bir helikopterle müdahale edildi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

1 uçak, 4 helikopter bölgede. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Xoxl5mxzbdrh5m
Xoxl5mxzbdrh5m from haberbank.xyz
Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. 08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya son dakika haberleri : Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı.

Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Vof5t9 6kmqxcm
Vof5t9 6kmqxcm from foto.sondakika.com
Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Antalya son dakika haberleri : Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama